Hozzávalók:
160 g natúr kesudió
160 g kendermag vagy zabdara
160 g nagyszemű mazsola
3 csepp vanília kivonat
1 tk. maca por
2 ½ tk. Szmoli Homoktövis őrlemény plusz a bevonathoz
100 g nyers agave szirup vagy méz
Csipet tengeri só
Elkészítési idő 30 perc
Elkészítés:
A nyers kesudiót robotgépben apróra zúzzuk, hozzáadjuk a mazsolát és a kendermagot, rövid ideig tovább keverjük. a többi hozzávalóval tovább keverjük, amíg össze nem áll.
Egy tányérba Homoktövis port szórunk, a masszából kis golyókat formázunk és beleforgatjuk a Homoktövis porba.
Készítsd szeretettel fogyasztd egészséggel!
Tárolás
Légmentesen záródó dobozban akár 2 hétig is eláll.
Javaslat:
Figyelj a vásárlásnál arra, hogy természetes vaníliát vegyél. Kerüld a mesterséges anyagokat. Finomítatlan édesítőt használj inkább. A kesudiót helyettesítheted mogyoróval, sima dióval is.
Gyorsan elkészíthető egyszerű étel. Valódi energia.
Leave a reply
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.